Nature Works szűrőüveg technológiája

Amikor arra kerül a sor, hogy szűrőközeget választunk különböző, a homokok és kristályok széles skálájából választhatunk.
Figyelembe véve a tartósságot, teljesítményt, egészségességet és az ökológiai lábnyomot egyik vagy másik közeget kell választanunk. Csak a Nature Works teszi lehetővé ezen tényezők mindegyikének optimalizálását, az alábbiakban pedig elmagyarázzuk, hogy miért:


A különböző vízszűrő közegek közötti különbségek:

A homokok és az üvegkristályok közötti különbség a két részecske fizikális állapota közötti különbségnek köszönhető. Morfológiájuktól függően többé-kevésbé hajlamosak arra hogy dugulást okozzanak és hozzájárulnak ahhoz, hogy növelje azoknak a réseknek a megjelenését, amelyek növelik a biofilm létrejöttét, amely ugyanakkor hatással van a filter töltetének tartósságára.

A Nature Works Hi-Tech Glass Filter Media @ újrahasznosított nyersanyagból, üvegből készült, amely a laboratóriumunkban megalkotott tudományos fejlesztés eredménye. Az üvegből készült szűrők esetében a különbség a különleges MC2 tömörödésgátló technológia.

Ez helyettesítőként használható a kvarchomok vagy zeolit helyett. A Nature Worksnek minden egyes szükségletre van egy speciális ipari fejlesztése. Szükség esetén az új applikációkhoz különböző speciális termékek, például bizonyos ipari vegyi hulladékokhoz használt szűrők, fejleszthetők ki együttműködési programunk segítségével a termék iránt érdeklődő üzleti tevékenységek vagy iparágak számára.

A Nature Works csak jó minőségű, fehér és síküveget használ, amely valószínűleg a legritkább fajta, de ugyanakkor a legmegfelelőbb. Nem használunk palackokból származó színes, öblösüveget.


A Nature Works High Tech Filter Media egyedülálló tulajdonságai

Mikroszkopikusan lapos és sima szélű részecskék
A gyártási eljárással kapcsolatos élek nélküli termék létrehozására szolgáló MC2 tömörödésgátló technológiának (Anticompaction Technology) két célja van: kiküszöbölni a baktériumoknak otthont adó éles széleket és biztosítani, hogy a termék biztonságos legyen, ezért nem kezelhető semmilyen korábbi műszaki tudás vagy képzés által.

Alacsonyabb költségű karbantartás
Az MC2 tömörödésgátló technológia lehetővé teszi egyetlen szemcsefajta használatát. Nincs szükség különböző rétegek használatára. Ezáltal a termék könnyen tárolhatóvá, kivehetővé és újra használhatóvá válik, amikor a szűrőt tisztítást vagy javítást igényel. Azokban a termékekben, amelyek nem a az MC2 tömörödésgátló technológia felhasználásával készültek, különböző szemcseméretű rétegeket kell használni az optimalizálás hiánya miatt, ami azt jelenti, hogy ezeket a szűrő javítása vagy tisztítása céljából történő eltávolításukat követően már nem lehet újra felhasználni, így a szemcsék tartóssága magának a szűrőnek ez élettartamától függ.

Alacsonyabb költségű karbantartás
A Nature Works úgy lett megtervezve, hogy használatával ugyanolyan minőségű víz érhető el mint a pelyhesítő szerekkel. Ez a bizonyíték ennek a szűrőközegnek az egyedülálló minőségére, mivel nincs szükség vegyi pelyhesítőszerek alkalmazására. Ha a szűrési sebesség nem elég nagy a megfelelő teljesítmény biztosítására, csak egy kicsit tovább kell működtetni a rendszert a legnagyobb hatékonyság eléréséhez olyan rendszerekben, mint az akváriumok, víztározók vagy úszómedencék.

© 2015, Aquashop Kft. Minden jog fenntartva.
1116 Budapest, Kondorosi út 3. · +36 70 673 4515 · info@hidrolife.hu · www.hidrolife.hu