Nature Works szűrőüveg előnyei

Tartósság

Az MC2 Anti-Compaction Technology gyártásakor alkalmazott technológia megelőzi a tömörödést és egy mikroszkopikusan finom szűrő-részecskét hoz létre, azonban olyan pórusok és élek nélkül amelyek felelősek a az ellenállás csökkenéséért az üvegkristályokban. Ez egyúttal lehetővé teszi az anyag újbóli felhasználását, amikor a filter javításakor azt ki kell venni. Az MC2 technológia által létrehozott részecske keménysége a tömörödésgátló technológiával közösen biztosítja az anyag korlátlan élettartamát.

Vízmegtakarítás

A kalibrált kristály szemcseméret-eloszlás maximalizálja a szűrő kapacitását és meghosszabbítja a tisztítások közötti időszakaszokat, ezzel jelentősen csökkentve a tisztítási eljárás során elhasznált víz mennyiségét. Átlagosan minden 8 -ra jut egy tisztítás, amit kvarchomokkal kell elvégezni.

Energia-megtakarítás

A kalibrált kristály szemcseméret-eloszlás maximalizálja szűrőanyagban keletkező mikrocsatornák számát, amivel majdnem teljesen kiküszöbölődik a maga a filter által okozott nyomáscsökkenés. Ez nagyban csökkenti a szivattyú energiafogyasztását. Másrészt, melegvizes medencék vizének tisztításakor, minthogy kevesebbszer kell tisztítani a szűrőt, ezzel megtakarítja a tisztításkor elhasznált víz újramelegítésére használt energiát is.

Vegyszer- megtakarítás

Minden olyan kellemetlenség, amelyet a biofilm megjelenése okoz, eltűnik ezért a meggátolásukra szánt vegyszerek használata többé nem szükséges.

Biztonság

Az MC2 Anti-compaction Technology előállítására használt technológia olyan többfazettás szűrőrészecskéket állít elő, amelyek mentesek az élektől, ezért kezelésük biztonságos.

Környezetbarát jelleg

A Nature Works Hi-Tech Filter Media egy újrahasznosított és újrahasznosítható anyag. Ez víz- energia és vegyszer-megtakarítást eredményez és csökkenti a hagyományoz víztisztítási eljárások környezeti lábnyomát. Ezen kívül örökké tart.

Teljesítménynövelés

A Nature Works elősegíti minden vízrendszer jobb és hatékonyabb működését.

Minőség

A MC2 Anti-compaction Technology technológiával történő gyártás alapos minőség-ellenőrzésen megy keresztül a teljesen szennyezésmentes termék garantálása érdekében.

Tanúsítványok

A Nature Works Hi-Tech Filter Media az egyetlen üveg-kristály alapú vízszűrőközeg, amely rendelkezik:
# a teljes gyártási tanúsítvánnyal
# UNE-EN 12.904 ivóvíz felhasználására vonatkozó tanúsítvánnyal, amelyet a Bureau Veritas adott ki.

© 2015, Aquashop Kft. Minden jog fenntartva.
1116 Budapest, Kondorosi út 3. · +36 70 673 4515 · info@hidrolife.hu · www.hidrolife.hu